Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

« Alle Evenementen

Interieurbezoek: Brouwerij Atlas, industriële poëzie!

zo 18 jun 2023 • 11:00 - 13:30

€13,00

De Brouwerij Atlas is een parel van brouwerijarchitectuur die tussen 1913 en 1924, tijdens het laatste hoogtepunt van de Brusselse brouwindustrie, werd opgetrokken in de Anderlechtse kanaalzone. De deels beschermde site illustreert de ontwikkeling van ambachtelijke brouwnijverheid tot een grootschalige industrie.

De rondleiding loopt door de 30 m hoge brouwerijtoren met art-decogevel, het atelier, het pakhuis, de kantoren, de hangar en de stallen voor 100 paarden. Zelfs een ongeoefend oog wordt stil van de ruimtes die de gebouwen al decennia verbergen voor het grote publiek.

Gids: Marianne De Fossé, dr. Ingenieur-architect

Afwijzing van aansprakelijkheid

Dit gebouw is in slechte staat. We zorgen ervoor dat het bezoek veilig gebeurt. Toch wordt voorzichtigheid gevraagd van de bezoekers. Om deel te nemen aan deze activiteit verklaart de bezoeker dat hij/zij alle risico’s op zich neemt die kunnen voortvloeien uit zijn/haar nalatigheid of gevaarlijk gedrag op de site. De bezoeker verbindt er zicht toe Korei Guided Tours niet aan te klagen voor elk ongeval of schade die voortvloeit uit deelname aan de activiteit.

Dit bezoek is niet geschikt voor kinderen.

Gegevens

Datum:
zo 18 jun 2023
Tijd:
11:00 - 13:30
Kosten:
€13,00
Evenement Categorie:

Locatie

Brouwerij Atlas
Vrij-Onderzoekstraat 15
Anderlecht, 1070 België
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn nog niet beschikbaar