Inspired by Love - Belfius Art Collection

Expo – Belfius Art Collection

Inspired by Love

De liefde voor Belgisch talent is het uitgangspunt voor Inspired by Love, de nieuwe tentoonstelling van de Belfius Art Collection. Ze neemt u mee op een tocht langs de recentste aanwinsten van de collectie. Stuk voor stuk gecreëerd door talent van eigen bodem, waar de Belfius Art Collection 100% op inzet.

Achter elk sterk werk schuilt een gepassioneerde kunstenaar. De expo onthult waar en hoe deze artiesten tewerk gaan en laten u via hun unieke blik meekijken naar de wereld. Voel en geniet vooral mee met de emoties die ze ervaren wanneer ze kunst creëren.

Maar inspired by Love gaat verder: voor deze tentoonstelling namen de kunstenaars ook zelf een duik in de Belfius Art Collection. Ze delen de werken of kunstenaars die hen het meest inspireren en raken. Een fascinerende reis vol Love voor Belgische kunst te ontdekken onder begeleiding van onze gidsen!

Duur van de rondleiding

1u00Adres

Belfius
Karel Rogierplein 11
1210 Brussel

Prijs rondleiding /gids

150 €
Toegang
Belfius vraagt een bijdrage van 5 € pp ter ondersteuning van JEZ! (een organisaties die zich inzetten voor jongeren). Deze bijdrage is facultatief voor Belfius-klanten, onder voorbehoud van het voorleggen van hun bankkaart of app.

Aantal

Max. 15 pers. / groep
Max. 2 groepen gelijktijdig


Wanneer ?

Op bepaalde zaterdagen
18/5 – 25/5 – 8/6 – 22/6/2024
De rondleiding kan ten vroegste om 10u00 starten en ten laatste om 17u30 eindigen

Rondleidingen op inschrijving voor individuele bezoekers

Alle data, informatie en tickets via deze link


Picture : ©Thibaut De Lestré