Doe eens een rondleiding  cadeau .

Zoek je een origineel geschenk voor vrienden, familie of collega’s?
Liever een “ervaring” cadeau doen dan spullen? Hier vind je cadeaubonnen die je rechtstreeks naar de gelukkige kan laten sturen via mail…
Elke bon is 2 jaar geldig vanaf aankoop.

Hoe aankopen?

Je kiest een of meerdere bonnen. Daarna vermeld je het e-mail adres van de begunstigde, vul je de naam van de schenker(s) in en de datum waarop de bon moet toekomen. Je kan ook een persoonlijke boodschap toevoegen.

Je betaalt het cadeau online met je bankkaart/creditcard en de bon wordt op het aangegeven tijdstip naar de gelukkige gestuurd.

Wil je de bon liever persoonlijk afgeven? Geen probleem: noteer je eigen e-mail adres in het vakje van de begunstigde zodat de bon bij jezelf toekomt. Je kan hem dan doorsturen of afprinten.

Hoe gebruiken?

Wanneer je een cadeaubon gekregen hebt kan je een of meerdere rondleidingen kiezen uit de activiteitenkalender van Korei Guided Tours. Deze kalender wordt het hele jaar door aangevuld met nieuwe boeiende bezoeken en wandelingen.

Bij het afrekenen van je bestelling gebruik je de code die op de cadeaubon staat. Daarna krijg je je ticket(s) opgestuurd via mail. Is je tegoed nog niet op? Geen nood, je kan het een volgende keer opgebruiken!

Opgelet: 

  • de cadeaubonnen zijn enkel geldig voor activiteiten in deze kalender en voor zover ze door Korei Guided Tours zelf worden georganiseerd. Dit is het geval wanneer de tickets via de site van Korei Guided Tours aangekocht kunnen worden.
  • de cadeaubonnen zijn 2 jaar geldig na aankoop. De gekozen rondleiding mag verder liggen in de tijd, zolang de betaling maar binnen de termijn van 2 jaar gebeurt.
  • de cadeaubonnen mogen worden doorgegeven.