Laden Evenementen
zo 25 jun

Expo: Art Nouveau – Uitzonderlijke objecten met een verhaal – Belvue Museum

Ontdek samen met onze gids deze tentoonstelling met meesterwerken uit de art nouveau collectie van de Koning Boudewijnstichting.
Naast topwerken uit de art nouveau, kunt u er heel verscheiden gebruiksvoorwerpen bewonderen, vormgegeven in de kenmerkende art nouveau stijl. Achter elk van deze objecten schuilt een bijzonder verhaal of een interessante anekdote.
Dankzij de vrijgevigheid van mecenassen kon de Stichting werk verwerven van o.a. Victor Horta, Philippe Wolfers, Henry Van de Velde. Kunstenaarsjuwelen, meubelen, boekbanden, … een enorme variëteit aan stukken, die gewoonlijk te zien zijn in verschillende Belgische musea en nu uitzonderlijk samengebracht worden in het BELvue museum.

Prijs: 12€ (rondleiding) – toegang is gratis

Evenement in het kader van

Gegevens

Datum:
zondag 25 jun
Tijd:
14:00 - 15:30
Kosten:
€12,00
Evenement Categorie:

Locatie

Belvue Museum
Paleizenplein 7
1000 Brussel, België
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Rondleiding expo: Uitzonderlijke objecten met een verhaal - zon 25 juni 2023 - 14u00 - NL - Belvue Museum - Paleizenplein 7 - 1000 Brussel
12,00
11 beschikbaar