Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

« Alle Evenementen

Interieurbezoek: Hotel Van Eetvelde – Riant welbehagen aan de squares! – groep 2

zo 28 jan • 11:30 - 13:00

€23,00

Victor Horta bouwde op nr. 4 van de Palmerstonlaan een van zijn meest gedurfde woningen. Bouwheer was Baron Van Eetvelde, die een riante woning wilde – en als progressief liberaal liet hij die ontwerpen door Victor Horta. Het huis, gebouwd in 1895 en intussen UNESCO werelderfgoed, heeft een luxueus interieur dat baadt in een zee van licht en kijkt uit over de vijvers van Sint- Joost, waardoor het lijkt alsof men in een Engels park woont.

We bezoeken ook het gebouw dat Victor Horta enkele jaren later liet optrekken voor Baron Van Eetvelde, net naast zijn woonhuis: Palmerstonlaan nr 2. Hier bracht hij zijn bureau onder en een ander deel werden huur appartementen.

Prijs : 23 € (toegang Hotel Van Eetvelde + interieurrondleiding)

De Museumpass en de Art Nouveau pas kunnen niet gebruikt worden voor deze activiteit.

  • Aangekochte tickets kunnen tot maximaal 15 kalenderdagen voor het evenement terugbetaald worden. Bij de terugbetaling wordt 2 Euro per ticket administratiekost aangerekend.
  • Tickets mogen wel doorgegeven worden
  • Alle verkoopsvoorwaarden

Gegevens

Datum:
zo 28 jan
Tijd:
11:30 - 13:00
Kosten:
€23,00
Evenement Categorie:

Locatie

Hotel Van Eetvelde
Palmerstonlaan 4 avenue Palmerston
Brussels, 1000 België
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn nog niet beschikbaar