Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

« Alle Evenementen

Expo: Art Beats – Belfius Art Collection – zat 18 maart 2023 – 13u30

za 18 mrt 2023 • 13:30 - 14:30

€12,00

Op het ritme van de Belgische kunst.

Klaar om de Belfius Art Collection op een gloednieuwe manier te ervaren? Over alle stijlen, stromingen en kunstenaars heen ontdekt u wat hen bindt. Klassieke meesters gaan in gesprek met hedendaagse artiesten. Beroemde werken ontmoeten nog te ontdekken pareltjes…

Bewonder de werken van Pieter-Paul Rubens, René Magritte, Rik Wouters, Paul Delvaux, Léon Spilliaert, Jules Schmalzigaug, Théo Van Rysselberghe en James Ensor maar ook Pierre Alechinsky, Sanam Khatibi, Michaël Borremans, Edith Dekyndt, Jan Vercruysse, Joris Van de Moortel, Jan Van Imschoot, Sophie Kuijken, Bendt Eyckermans en nog veel meer topartiesten.

Onze gidsen nemen je mee door deze fantastische kunstcollectie vol Belgische pareltjes!

Praktische informatie:

De Belfius Art Gallery bevindt zich in hartje Brussel op de 32ste verdieping van de Belfius-toren

Rogierplein 11 – 1210 Brussel

Prijs: 12 Euro per persoon voor de rondleiding

Toegang: Belfius vraagt een bijdrage van 5 euro pp ter ondersteuning van JEZ! (een organisatie die zich inzet voor jongeren). Deze bijdrage is facultatief voor Belfius-klanten, onder voorbehoud van het voorleggen van hun bankkaart of app. Deze bijdrage is ter plaatse te betalen.

OPGELET:

  • indien u een rondleiding reserveert moet u geen reservatie meer maken via de website van Belfius. De toegang is gegarandeerd.
  • gelieve uw identiteitskaart mee te brengen en 15 minuten voor aanvang van het bezoek aanwezig te zijn.

Visites en français via Arkadia

Gegevens

Datum:
za 18 mrt 2023
Tijd:
13:30 - 14:30
Kosten:
€12,00
Evenement Categorie:

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar