Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Expo: Here we Are! Women in design (1900 – today)

zo 10 nov • 14:30 - 15:30

€11,00

Met vrouwelijke ontwerpers uit de afgelopen 120 jaar vertelt Here we are! Women in Design 1900-Today een nieuw verhaal over design met vele stemmen in de context van de strijd voor gelijke rechten en erkenning. Ongeveer tachtig vrouwen uit de wereld van design en creatie zijn te zien in de tentoonstelling, waaronder protagonisten van het modernisme zoals Eileen Gray, Charlotte Perriand, Lilly Reich en Clara Porste, zakelijke leiders zoals Florence Knoll en Armi Ratia, en minder bekende figuren zoals sociaal hervormer Jane Addams. Hedendaags design en toekomstperspectieven worden vertegenwoordigd door ontwerpers als Matali Crasset, Patricia Urquiola en Julia Lohmann, evenals de collectieven Matri-Archi(tecture) en Futuress.

De tentoonstelling is net zo divers als de discussies over feminisme in onze huidige samenleving. Het biedt een actuele blik op de geschiedenis van modern design en actuele debatten en geeft stof tot nadenken over wat design in de eenentwintigste eeuw zou moeten zijn, wie het definieert en voor wie het is.

 

Prijs: 11 € (rondleiding) + toegangsticket (ter plaatse aan te kopen)

Afspraakplaats: inkom Design Museum Brussels – Belgiëplein 1- 1020 Brussel

  • Aangekochte tickets kunnen tot maximaal 15 kalenderdagen voor het evenement terugbetaald worden.
  • Bij de terugbetaling wordt 2 € per ticket administratiekost aangerekend.
  • Tickets mogen wel doorgegeven worden
  • Alle verkoopsvoorwaarden

In samenwerking met

Gegevens

Datum:
zo 10 nov
Tijd:
14:30 - 15:30
Kosten:
€11,00
Evenement Categorie:

Locatie

Design Museum Brussels
Trade Mart - Belgiëplein 1
Laken, 1020 België
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Women in Design - (gidsbeurt)
11,00
9 beschikbaar