Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

« Alle Evenementen

Interieurbezoek: Silversquare Central door MANIERA – coworking in inspirerend design.

za 19 feb 2022 • 11:00 - 12:30

€12,00

“Silversquare Central” is een nieuwe co-workinglocatie, gevestigd in het prachtige modernistische Shellgebouw vlak achter het Centraal Station. Het gebouw werd ontworpen door Alexis Dumont en Marcel Van Goethem die ook samen de Citroën garage aan het kanaal hebben gebouwd.

Het Brusselse MANIERA cureerde de inrichting van vier verdiepingen en het prachtige restaurant en werkte hiervoor samen met architecten en kunstenaars.

In samenwerking met de architectenbureaus Doorzon uit Gent en het Italo-Belgische Piovenefabi brachten ze een internationaal team van architecten, ontwerpers en kunstenaars bijeen om tot verrassende resultaten te komen: stoffenontwerper Christoph Hefti verzorgde het textiel en er werden meubels ontworpen door kunstenaars Stéphane Barbier Bouvet en Richard Venlet maar ook door de vermaarde architecten Jo Tailleu en Jan De Vylder / Inge Vinck en de jonge architectuurstudio’s, Studio Verter, Felt en Maxime Prananto. Uiteraard hebben ook Doorzon en Piovenefabi zelf ontwerpen voor deze ruimten gemaakt.

MANIERA koos ervoor om een aantal prachtige oude elementen zoals de vloeren in travertijn en de cirkelvormige wanden te behouden.

We ontdekken deze nieuwe co-workingplek samen met MANIERA medeoprichter en curator van dit project Amaryllis Jacobs.

Gids: Amaryllis Jacobs – MANIERA

Mondmasker en CST (+16j) verplicht

 

Gegevens

Datum:
za 19 feb 2022
Tijd:
11:00 - 12:30
Kosten:
€12,00
Evenement Categorie:

Locatie

Silversquare Central
Kantersteen 47
Brussel, 1000 België
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar