Laden Evenementen
za 18 dec

Expo: “Tides” – Koenraad Tinel. Vrij bezoek aan de expo en Q&A met de kunstenaar.

Vrij bezoek aan de expo Tides en Q&A met kunstenaar Koenraad Tinel.

IMAGINAIR Artspace resideert in de vroegere Meurop-meubelfabriek in Rijmenam, tussen Brussel en Mechelen. Hier verwelkomen ze het publiek op de tentoonstelling TIDES.
Je krijgt een inkijk in het indrukwekkende oeuvre van beeldend kunstenaar Koenraad Tinel, met een grote selectie vroeger tot recent geëxposeerde sculpturen, naast nooit eerder getoond werk. Er zijn ook tekeningen, inkttekeningen en schilderijen.
TIDES is opgebouwd als een tocht doorheen de industriële site – waarin grote, afgeleefde hallen worden afgewisseld door brutalistische betonnen structuren van architect Hugo Van Kuyck.

Op het programma staat een vrij privébezoek aan de tentoonstelling, in aanwezigheid van Koenraad Tinel. Bezoekers worden uitgenodigd vragen te stellen en met de kunstenaar in gesprek te gaan. Een uitzonderlijke ervaring…

Prijs: 18 Euro (toegang en Q&A inbegrepen)

Picture: Tides-Koenraad-Tinel-Imaginair-Artspace-Picture-Joke-Floreal

Gegevens

Datum:
zaterdag 18 dec
Tijd:
11:00 - 12:30
Kosten:
€18
Evenement Categorie:

Locatie

Imaginair
@Dijledonk - Oude Keerbergsebaan 8
2820 Rijmenam, België
+ Google Maps

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tides met Koenraad Tinel - zat 18/12/21 - 11u00 - @Dijledonk - Oude Keerbergsebaan 8 - Rijmenam 2820
18,00
30 available