Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

« Alle Evenementen

Expo: “Art with a view : 25 years Proximus Art Collection”

za 26 feb 2022 • 14:00 - 15:30

€12,00

Naar aanleiding van de 25ste verjaardag van de Proximus Art Collection, een hedendaagse kunstcollectie met Belgische en internationaal gerenommeerde kunstenaars, organiseerde Proximus een grote tentoonstelling in 2021. De expo sloot haar deuren in december 2021.

In afwachting van de verhuizing van het hele bedrijf is de tentoonstelling in 2022 nog wel te bezoeken met de gidsen van Korei Guided Tours.

De kunstwerken werden gedurende 25 jaar in de kantoren van het bedrijf tentoongesteld als inspiratiebron en als kijk op de wereld voor de medewerkers van Proximus. Voor deze tentoonstelling werden meer dan 200 werken uit de collectie geselecteerd die samen een boeiend verhaal vertellen: een reis doorheen de kunstgeschiedenis vanaf einde 20ste eeuw tot vandaag.

De werken worden getoond op de gelijkvloerse verdieping en op de 2 plateaus die verbonden worden door de passerelle. Het gaat zowel om fotografie als om schilderkunst, video en ander beeldend werk.

Je kan deze expo dus opnieuw ontdekken met gidsen van Korei Guided Tours die een boeiende selectie uit de werken zullen tonen.

Een unieke ervaring waarbij je een prachtig zicht hebt op Brussel, over de iconische passerelle wandelt en in alle rust kan genieten van kunst in een niet alledaagse setting.

Mondmasker verplicht – CST verplicht (+16jaar)

Gids: Alexander Vander Stichele

Gegevens

Datum:
za 26 feb 2022
Tijd:
14:00 - 15:30
Kosten:
€12,00
Evenement Categorie:

Locatie

Proximus Towers
Koning Albert II-laan 27
Brussel (Schaarbeek), 1030 België
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar