Laden Evenementen
do 15 okt

Brussels Biennale of Modern Architecture – Reliving Modern isms

Naar aanleiding van de beslissing van de Brusselse regering op 25 oktober 2020 zien we ons genoodzaakt om de activiteiten van de Brussels Biennale of Modern Architecture voorlopig te annuleren. De activiteiten die niet konden plaatsvinden zullen hernomen worden in 2021. Wanneer exact is nu nog niet te voorspellen. Indien u op de hoogte wenst te blijven kan u zich inschrijven op de nieuwsbrief van Korei Guided Tours. U kan het formulier hier vinden (onderaan de homepagina)

 

In oktober opent Korei Guided Tours voor de vierde keer de deuren van bijzondere gebouwen uit de periode 1918-1972: woningen, kerken en kantoren. Interieurbezoeken, filmvertoningen en een debat laten je kennismaken met ons modernistisch erfgoed.

Interieurbezoeken

Elke zaterdag van oktober worden woningen en andere gebouwen opengesteld met rondleidingen in het Nederlands, Frans en Engels. De gebouwen zijn enkel toegankelijk na inschrijving en de bezoeken starten stipt.

Een bezoek aan woningen en kantoren duurt ongeveer 60 min., aan kerken ongeveer 45 min.

Film

Tijdens de week worden er films vertoond op verschillende plekken in Brussel. Gratis toegang maar inschrijven is verplicht

Informatie en tickets:

www.bbma.be

 

Een organisatie van Korei Guided Tours in samenwerking met Arkadia, Docomomo, de Faculté d’Architecture La Cambre-Horta en CIVA.

Gegevens

Begin:
donderdag 15 okt
Einde:
31 okt
Evenement Categorie:
Website:
www.bbma.be

Locatie

1000 Brussel, België